Harbers

Janine heeft de laatste acht jaar gewerkt als (interim) woordvoerder en strategisch adviseur voor verschillende G4 wethouders en burgemeesters. Als interimmer heeft Janine ruime ervaring met complexe cultuurveranderingstrajecten. Ze maakt daarbij graag gebruik van systemisch werk. Hiervoor is Janine zes jaar werkzaam geweest als manager in de zorg en als hoofd fondsenwerving voor stichtingen en politieke partijen.

Met haar achtergrond als theaterwetenschapper en bestuurskundige is Janine gefascineerd door de (on)mogelijkheden van mens en maatschappij. Hoe verhouden wij ons tot onszelf, tot elkaar en tot het grotere geheel? Betekenisgeving komt niet alleen tot stand in woorden maar ook in wat je voelt bij iemand. Vertrouwen en energie zijn daarbij belangrijke componenten.

Energie is uniek. Als coach kijkt Janine dan ook niet alleen naar je competenties maar ook naar je energie en hoe je die het beste kunt inzetten. Ze maakt daarbij gebruik van de lichaamsgerichte opleidingen die ze in India heeft gevolgd. Janine is strategisch, sensitief, daadkrachtig en intuïtief.

Contactgegevens

janine@harbersenvangoethem.nl

06 81467448

linkedin.com/janineharbers